Foto: Publicitātes foto

Tīmekļa plašumi ir neizmērojami - tā dzīlēs iespējams atrast īstas pērles -, un internets paver neierobežotas iespējas publiskot dažādas dīvainības. Tagad portālā Sad and Useless, kas tiek dēvēts par depresīvāko joku lapu internetā, izveidots apkopojums ar spilgtākajiem kadriem, kas atrodami krievu sociālajos tīklos.

Ļaudis visā pasaulē mēdz ērmoties un darīt dažādas dīvainas lietas, taču Krievijas pārstāvji izceļas ar īpaši lielu izdomu un radošo garu - bildes, kuras atrodamas šīs zemes sociālo tīklu lietotāju profilos, izceļas ar ekstravaganci un oriģinalitāti.

Šajos attēlos ļaudis ļāvuši brīvu vaļu izdomai - lielajā "mākslas darbu" gūzmā atrodami tādi šedevri kā meitene, kas pozē atkritumu kaudzē, pievilcīga daiļava mašīnas bagāžniekā, puisis, kurš uzrāpies uz televizora un citas ievērības vērtas bildes.

Jāatzīmē, ka daži no šiem attēliem jau iemantojuši gluži vai kulta statusu, tā, piemēram, virtuālajā vidē jau sen klejo jokaina bilde, kurā iemūžināta puskaila daiļava, kurā pozē pamatīgā peļķē. Tāpat par Krievijas atpazīšanās zīmi kļuvuši foto, kuros ļaudis pozē pie sienām, kuras sedz paklāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!