Foto: Kadrs no video
Pēdējā laikā globālajā tīmeklī kļuvuši populāri dažādi videoblogi jeb smieklīgi un izklaidējoši klipiņi, kuros bloga īpašnieks saviem faniem sniedz vērtīgus padomus, izspēlē dažādas neparastas situācijas vai vienkārši nodarbojas ar muļķībām un to filmē.

Arī Latvijai šī modernā nodarbošanās nav gājusi secen, un ne viena vien meitene nolēmusi kļūt par YouTube zvaigzni, piedāvājot, pēc pašas un labāko draudzeņu vērtējuma, smieklīgus video.

Jau vēstīts, ka pirms kāda laika popularitāti ieguva latviešu skolniece Evelīna, bet tagad videoblogeru pulciņam pievienojusies arī Sindijalo, kura pati sevi raksturojusi kā 15 gadus vecu "wannabe youtuberi no Latvijas".

Tā kā abām meitenēm katrai ir vairāki tūkstoši sekotāju, viņas saskārušās arī ar popularitātes nelāgajām blaknēm un steigušas uzņemt kopīgu video, kurā visnotaļ ironiskā manierē saviem faniem mēģina izskaidrot, viņuprāt, pašsaprotamas lietas.

Pamācošais video par to, kā tad īsti būtu jāuzvedas YouTube zvaigžņu faniem, aplūkots jau vairāk kā 10 tūkstošus reižu, un daudzi meiteņu pielūdzēji izteikuši abām skolniecēm līdzjūtību par to, cik grūta ir populāru cilvēku dzīve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!