Foto: Instagram.com/narten86/
Nav šaubu, ka daudziem ugunsdzēsēju profesija asociējas ar drosmīgiem vīriešiem. Tiesa, 30 gadus vecā Gunna Nartena (attēlā) no Norvēģijas lauž mītu, ka cīņa ar liesmām piedien tikai stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Ārzemju mediji Gunnu dēvē par Norvēģijā un pat, iespējams, visā pasaulē seksīgāko un skaistāko ugunsdzēsēju, un pievilcīgajai dāmai netrūkst pielūdzēju, par ko arī liecina fakts, ka viņas "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā 82 tūkstoši sekotāju.

Kā vēsta ārzemju mediji, Gunna vienmēr bijusi sportiska meitene un jau pusaudzes gados sapratusi, ka vēlas strādāt fiziski aktīvu darbu.

"Kad man bija 19 gadi, es nolēmu kļūt par ugunsdzēsēju. Man vienmēr paticis darīt aktīvas lietas un būt daļai no komandas. Kad es sapratu, ka to visu iespējams apvienot ar fizisku darbu, izaicinājumiem un laba darīšanu citiem, nebija grūti izvēlēties profesiju," ārzemju mediji citējuši Gunnu.

Tiesa, Gunnas radinieki un draugu bijuši manāmi pārsteigti, kad uzzinājuši, kādu profesiju viņa nolēmusi apgūt. "Kad es pieteicos darbā ugunsdzēsēju depo, mana mamma sacīja, ka nekad iepriekš neko nav dzirdējusi par sievieti-ugunsdzēsēju," stāstījusi norvēģiete.

Savukārt taujāta, ko par viņas nodarbošanos domā stiprā dzimuma pārstāvji, Gunna atbildējusi, ka vīriešu vidū domas daloties.

"Lielākā daļa vīriešu uzskata, ka tas ir forši un iespaidīgi, bet citi, manuprāt, jūtas nedaudz nobijušies," sacījusi seksīga liesmu apkarotāja.

Kā skaidrojusi Gunna, "Instagram" foto blogu viņa izveidojusi, lai citiem parādītu, kā norit viņas ikdiena, kā arī iedvesmotu savus sekotājus neatteikties no sapņu piepildīšanas sabiedrībā valdošo stereotipu dēļ.

Hyggelig start på dagen hos @gmn 🎥📺☺ Fint å få forklart litt rundt denne artikkelen som har blitt spredt rundt om i verden. Det heila startet med at eg blei kontaktet av ein journalist frå ei lokal avis i England for å svare på kossen det var å jobbe i et så mannsdominert yrke og det å kombinere jobben som brannmann med personlig trener. Når dette blei publisert så blei det spredt til mange store aviser rundt om i verden med en ganske annerledes tittel og fokus. Intensjonen min har aldri vert å fremstille meg sjøl som någen "hottie" eller å spille på det i jobbsammenheng. Men nå når ting blei så det blei så velger eg å ta det med et smil!😉😅 Uansett, eg e den samme Gunn som alltid og har beina godt planta på bakken😁👍🏽 Ønske alle ei fine helg! 👋🏾😙 takk for meg @tv2morten 🎬 #godmorgennorge #brannkonstabel #gmn

A photo posted by Gunn Narten (@narten86) on Jan 27, 2017 at 2:33am PST

Kvilepuls på @holmsbu_spa 💦💙 #relaxtime #holmsbuspa #blessed

A photo posted by Gunn Narten (@narten86) on Jan 12, 2017 at 6:14am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!