Foto: Kadrs no video
To, ka latvieši nudien ir dziedātāju tauta, spilgti apliecina arī pašmāju censoņu panākumi dažādos ārzemju šovos, un nesen par sevi runāt licis Jānis Drēģeris.

Šovā "Lietuvas balss" šobrīd norisinās tā dēvētās aklās noklausīšanās, kad žūrija pret censoņiem ir pagriezusi muguru, un gadījumā, ja dziedājums kādu no viņiem pārliecinājis, tiek piespiesta sarkanā poga.

Aizvadītās nedēļas izskaņā uz skatuves kāpis Jānis Drēģeris no Latvijas, un viņa priekšnesums kļuvis par īstu sensāciju. Puisis izpildījis "AC/DC" slaveno dziesmu "Highway to Hell", un viņa sniegums bijis tik pārliecinošs, ka visi četri žūrijas pārstāvji piespieduši pogu, sniedzot viņam iespēju cīnīties nākamajā kārtā.

Video ar Jāņa uzstāšanos vietnē "YouTube" noskatīts jau vairāk nekā 12 tūkstošus reižu, un komentāros lielu atbalstu puisim pauduši un komplimentus dziedājumam veltījuši daudzi šova skatītāji.

Atgādinām, ka nesen spēkus šajā Lietuvas šovā izmēģināja arī dziedātāja Adriana Miglāne, tomēr viņai klājās krietni čābīgāk – meitenes uzstāšanās pārliecināja tikai divus no četriem žūrijas pārstāvjiem. Tiesa, ar to bija gana, lai viņa tiktu tālāk uz nākamo kārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!