Foto: Instagram.com/mauriciogaldioficial/
Sabiedrības ievērību izpelnījies kārtējais ar plastiskajām operācijām apsēstais lellītes Bārbijas drauga Kena līdzinieks. 28 gadus vecais brazīlietis Maurisio Galdi (attēlā pa kreisi) meklē dakterus, kuri būtu gatavi viņam izņemt pāris ribas.

Galdi nesen piedalījies pretrunīgi vērtētajā amerikāņu šovā "Botched", kurā tiek sekots līdzi tam, kā cilvēkiem tiek veiktas plastiskās operācijas. Mediji, atsaucoties uz raidījuma epizodi ar puiša dalību, ziņo, ka viņš iecerējis atbrīvoties no četrām ribām.

Maurisio ir modelis, aktieris un sociālo tīklu zvaigzne – viņa "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā 100 tūkstoši sekotāju. Tiek vēstīts, ka vīrietis par "dzīvo lelli" sācis pārtapt pirms aptuveni desmit gadiem.

Kā plašsaziņas līdzekļiem atklājis Galdi, 17 gadu vecumā viņš pieteicies aktiermeistarības kursos. Tolaik vēl nepieredzējušais pusaudzis piedzīvojis lielu vilšanos, jo pasniedzēji un kursabiedri viņu nav uzskatījuši par gana skaistu.

Maurisio tik ļoti alcis kļūt par aktieri, ka apņēmies darīt visu, kas ir viņa spēkos, lai šo sapni īstenotu. Tā vietā, lai attīstītu talantu un izkoptu tēlotāja prasmes, viņš gūlies zem skalpeļa un uzsācis vērienīgas pārvērtības.

Laika gaitā brazīliešu Kenam veikta virkne plastisko operāciju, kuru kopējās izmaksas mērāmas vairākos tūkstošos ASV dolāru. Tiesa, viņš pats uzskata, ka mērķis vēl nav sasniegts.

Lai vēl vairāk līdzinātos Kenam, Maurisio apņēmies atrast ārstus, kas būtu gatavi viņam veikt ribu izņemšanas operāciju. Šī iemesla dēļ puisis mērojis ceļu no Brazīlijas uz ASV, lai piedalītos plastiskās ķirurģijas TV šovā.

Tiesa, šovā pieaicinātie dakteri brazīliešu "dzīvajai lellei" sagādājuši vilšanos – tie pavēstījuši, ka ribu izņemšanas operācija ir pārāk bīstama un nevēlas riskēt ar Maurisio dzīvību, jo komplikācijas var būt nāvējošas.

Lai gan šī vēsts ļoti apbēdinājusi brazīliešu izcelsmes Kena līdzinieku, viņš nav gatavs padoties. Maurisio apņēmies atrast kādu drosmīgu dakteri, kurš piepildīs viņa sapni un uzņemsies risku veikt bīstamo operāciju.

Chegando em sampa, bora trabalhar!!!! Superpop!!!!! Redetv!!!!

A photo posted by Maurício Galdi (@mauriciogaldioficial) on Jun 1, 2016 at 5:27pm PDT

@bajankavisk saiba que meu coraçao esta hoje com voce !!!! Deus sabe o que faz minha pequena diva criança!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏

A photo posted by Maurício Galdi (@mauriciogaldioficial) on May 23, 2016 at 5:44pm PDT

Feliz dias das mães a todas as maes do Brasil !!!!-🙏💥💖💖💖

A photo posted by Maurício Galdi (@mauriciogaldioficial) on May 8, 2016 at 7:23am PDT

Depois do café da manhã , uma paradinha para colocar os assuntos em dia com a minha linda Barbie @alice_barbie

A photo posted by Maurício Galdi (@mauriciogaldioficial) on May 4, 2016 at 6:35am PDT

Sobre ontem na @portalredetv !!!! SPFW la vamos nós!!!! 💪💪💪💪💪🌟🌟🌟💥💥💥

A photo posted by Maurício Galdi (@mauriciogaldioficial) on Apr 28, 2016 at 3:24pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!