Japāņu aizraušanās ar dažādiem fantāziju tēliem dažreiz pārkāpj robežu starp izdomāto un īsto dzīvi, un dažkārt zīmētie vai citādi radītie varoņi tiek iedzīvināti reālajā pasaulē.

Tokijā par īstu modes pasaules sensāciju kļuvusi Lulū Hašimoto – modele, kura jēdzienu "dzīvā lelle" pacēlusi pilnīgi jaunā līmenī.

Aģentūra "Reuters" vēsta, ka Lulū ir japāņu modes mākslinieces Hitomi Komaki radīta lelles maska un kostīms, kas pilnībā nosedz tās valkātājas ķermeni, bet koptēlu papildina parūka.

Neviens nezina, kas patiesībā slēpjas zem lelles maskas, un gan uz ielas, gan modes pasākumos Lulū piesaista lielu uzmanību.

Idejas autore Komaki atklājusi, ka vismaz pagaidām ir radīts viens Lulū tērps, bet viņas tēlā jau paguvušas iejusties vairākas sievietes.

"Man vienmēr ir patikušas lelles, un tās man vienmēr šķitušas īsts mīļuma iemiesojums. Daudzi manu projektu dēvē par fetišu, bet man tas nav fetišs – man tā ir mode. Tas ir kā valkāt jaukas drēbes vai uzlikt mākslīgās skropstas, lai izskatītos jaukāk," par savu neparasto ideju stāstījusi dizainere.

Lulū, kura pilnībā nojaukusi robežu starp realitāti un izdomu, iemantojusi prāvu fanu pulciņu, un sociālajos tīklos viņas gaitām seko tūkstošiem ļaužu. Tāpat regulāri notiek pasākumi, kuru laikā Lulū ir iespēja tikties ar saviem faniem aci pret aci.

来店イベントありがとうございました🌙

A post shared by 橋本ルル lulu hashimoto (@luluidoll) on Aug 20, 2017 at 6:15am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!