Foto: Instagram.com/svetabily/

"Instagram" modele – tā ir pavisam nesen radusies profesija, kura īsā laikā guvusi lielu popularitāti. Daiļas meitenes, kuras šajā sociālajā tīklā piesaistījušas prāvu sekotāju pulciņu, ir gards kumosiņš uzņēmumiem, kas vēlas pareklamēt savus ražojumus. Savs labums no tā tiek arī dāmām – viņām par to maksā.

Mediji sabiedrību iepazīstinājuši ar vairākām veiksmīgām "Instagram" modelēm, kuras kļuvušas turīgas, pateicoties slēptajai reklāmai savos publicētajos foto. Daudzas veiksminieces ir krievu izcelsmes.

Vairāk nekā trīs miljonus sekotāju un interneta lietotāju sajūsmu izpelnījusies kārtējā krievu "Instagram" modele no Maskavas – eksotiskā skaistule Svetlana Biļjalova jeb vienkārši Sveta (attēlā).

Informācija par krievu skaistules privāto dzīvi ir skopa. Zināms vien tas, ka viņa dzīvo Maskavā un savulaik studējusi sabiedriskās attiecības Krievijas Tautu draudzības universitātē.

Meitenes vārds bieži figurē ārvalstu mediju veidotajos skaistāko Krievijas "Instagram" modeļu apkopojumos. Ne velti – daba Svetu apveltījusi ar unikālu, eksotisku skaistumu.

Sveta sevī iemieso visu, kas piedien īstai tīmekļa modelei – piemīlīga sejiņa, šmaugs viduklis, slaidas kājas, gari, zīdaini mati, labi trenēts augums un citas labas īpašības.

To visu arī apliecina ne tikai viņas daudzie sekotāji, bet arī tūkstošiem sarkano sirsniņu pie katras Svetas publicētās bildītes, kā arī komentāri, kuros ļaudis apjūsmo viņas daili.

Have a good week! ❤️

A photo posted by @svetabily on May 16, 2016 at 2:44am PDT

#morning #mood 😃 #happy #shortlegs #hobbit

A photo posted by @svetabily on May 6, 2016 at 7:58am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!