Foto: Privātais arhīvs
Mediķi nupat pārbaudījuši slavenību friziera Marselino (attēlā) veselības stāvokli pēc kautiņa Ņušas (Nyusha) koncertā "Studio 69". Laimīgā kārtā lūzumu nav, taču konstatēti citi miesas bojājumi.

"Biju uz ekspertīzi. Tur teica, ka deguns nav lauzts, taču ir asins izplūdums acī. Deguns esot sasists," ar "Delfi Izklaides" starpniecību satrauktajiem atbalstītājiem ziņo Marselino.

Lai arī fani, ieraugot šausminošos kadrus ar friziermeistara seju pēc kautiņa, bija visai norūpējušies, šķēru pavēlnieks var nomierināt tautu – viņš jau jūtas salīdzinoši labi.

"Jau nākamajā dienā devos uz darbu. Par laimi, asins izplūdums acī neapgrūtina strādāšanu," klientus pievilt nevēlas talantīgais frizieris. Tiesa, piedzīvotais viņu ietekmējis emocionāli, laupot Marselino vēlmi atpūsties Rīgas klubos. Vismaz uz kādu laiku.

"Svinēšu pa mierīgo ārpus Rīgas, lai vēl kādi piedzīvojumi nesanāk. Pēc kāda laika varbūt atkal gribēsies uz klubiem, bet uz "studiju" vairs neiešu. Visos pārējos apsardze ir ļoti okei – gan "Just", gan "Koijotos", gan "First Dacha"," savas tusēšanās ieražas nu mainīs Marselino.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!