Foto: Kadrs no video
Radošā apvienība "Circa Laughs" izveidojusi īsfilmu, kurā uzskatāmi nodemonstrēts, kā laika griezumā mainījies sliktā puiša, kurš lauž meiteņu sirdis un bārstās ar tukšiem solījumiem, vizuālais tēls.

Meitu ģēģeru paradumi palikuši nemainīgi – viņi joprojām tin ap pirkstu sievietes, iekuļas nepatikšanās un izvairās no atbildības. Savukārt slikto puišu ģērbšanās stils gadsimta griezumā piedzīvojis dažādas variācijas.

Tā, piemēram, aizvadītā gadsimta pirmajā pusē dāmu ceļiem ļodzīties lika slidens tipiņš ar uz aizmuguri gludi atglaustiem matiem un glīti apcirptām ūsiņām. Savukārt desmit gadus vēlāk neatņemama sliktā puiša tēla iezīme bija ādas jaka.

Sešdesmitajos gados tēls tika papildināts ar cigareti, bet dekādi vēlāk modē atgriezās ne tikai ūsas, bet arī kupls matu ērkulis, turklāt sliktie puiši sāka piekopt kādu visai perversu žestu – mēles tirināšanu starp diviem pirkstiem, kas simbolizē orālo seksu.

Savukārt gadsimtu mijā sliktie puiši sāka cepināties solārijā, bet mūsdienās meiteņu sirsniņām straujāk liek pukstēt dziedātāja Džastina Bībera līdzinieki.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!