Foto: Publicitātes foto
Selfiju uzņemšana daudziem kļuvusi par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu, taču nereti šis šķietami vienkāršais process var pārvērsties farsā, un pašbildītes autors kļūt bēdīgi slavens visā plašajā internetā.

Izklaides portāls Mandatory.com beidzot apkopojis 50 visu laiku muļķīgākos un stulbākos selfijus, kādi jebkad publicēti tīmeklī, un šis tops izsaucis neviltotu ļaužu sajūsmu visā pasaulē.

Apkopojumā iekļauti paši nožēlojamākie, stulbākie, smieklīgākie un komiskākie selfiji, un vērīgākie pamanīs, ka dažas no šīm pašbildītēm ir gluži vai leģendāras, jo tīmekļa plašumos uzjautrinājušas ļaudis jau gadiem ilgi.

Tā, piemēram, apkopojumā iekļuvis bēdīgi slavenais selfijs, kurā meitene seksīgi pozē apakšveļā, bet fonā gozējas piekakāts pods. Tāpat topā savu pozīciju nostiprinājusi arī pašbildīte, kurā melnādains puisis bērēs pozē ar mironi.

50 stulbāko selfiju sarakstā atrodams arī tāds šedevrs kā grūtniece, kura, uzstutējusi kāju uz izlietnes un izkārusi mēli, pozē vannasistabā. Tāpat topā iekļuvusi arī topošā māmiņa, kura pozē ar alus pudeli, un vēl daudzas citas apbrīnojamas pašbildītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!