Foto: Fishki.net

Populārais krievu izklaides portāls Fishki.net iepriecinājis savus lasītājus ar vērienīgu bilžu apkopojumu, kurā iekļautas amizantas, skumjas, uzjautrinošas un ērmīgas ainiņas no Krievijas, un pasauli jau atkal sajūsminājis šīs nācijas neatkārtojamais dzīvesveids.

Interneta lietotāji vienmēr priecājušies par dažādiem bilžu apkopojumiem no Krievijas, un milzīgu ievērību izpelnījusies arī Fishki.net veidotā bilžu galerija, kurā apskatāmas sadzīviskas un ikdienišķas ainas.

Momentuzņēmumos atspoguļojas šīs zemes unikālais šarms un iedzīvotāju praktiskā domāšana. Kā liecina apkopojumā iekļautās bildītes, krievi prot ne tikai pasmieties paši par sevi, bet sniegt gandarījumu un labu omu arī citiem.

Tā, piemēram, krievi ir īpaši naski uz dažādu inovāciju ieviešanu - šīs zemes ļaudis pierādījuši, ka futbola vārtus iespējams izgatavot pat no plastmasas alus pudelēm. Savukārt tad, ja kaut kas ir salūzis, to iespējams salabot, ņemot talkā pirmo, kas gadījies pa rokai.

Arī par lielu kravu pārvadāšanu šīs zemes ļaudis ilgi galvu nelauza - ja kaut kur jānogādā liels daudzums ķieģeļu, tie gluži vienkārši tik sakrāmēti vieglajā automašīnā līdz pašiem griestiem, atstājot vien nelielu vietiņu, kur piesēst šoferim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!