Foto: Vida Press
Ievērību izpelnījies 63 gadus vecā amerikāņa Noela Dousona juniora (attēlā) fotoattēls no policijas iecirkņa. Interneta lietotāji viņu pasludinājuši par pasaulē, iespējams, biedējošāko un neglītāko noziedznieku.

Dousons policijas redzeslokā nonācis aprīļa sākumā. Viņš apcietināts par uzbrukumu ar cirvi savam dēlam.

Izdevums "Fox 40" vēsta, ka Ohaio pilsētā Toledo dzīvojošais kungs savam radiniekam metis ar cirvi, bet laimīgā kārtā nevienu nav ievainojis. Aukstais ierocis trāpījis automašīnai, kuras pārsegs pamatīgi apskādēts.

Tāpat pret Dousonu izvirzītas apsūdzības par vardarbību ģimenē, citas personas īpašuma bojāšanu un vairākiem citiem pārkāpumiem.

Aizvadītajā nedēļā Dousons stājies tiesas priekšā. Viņam piespriests naudas sods. Savukārt "New York Post" vēsta, ka vīrieša dēls iesniedzis prasību, lai tēvam tiktu aizliegts viņam tuvoties.

Jāatzīmē, ka, ierodoties policijas iecirknī, Dousona kungs uzvedies kā aptracis. Viņš atteicies sniegt par sevi jebkādu informāciju, skaļi klaigājis un ķērcis. Arī interneta lietotāji sprieduši, ka viņa izskats nudien iemieso kaut ko maniakālu un pagalam biedējošu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!