Foto: Publicitātes foto

Viena no Google Street View burvībām ir tā, ka, neatejot no datora ekrāna, iespējams izstaigāt un apskatīt visas ievērojamākās pasaules vietas. Vēl jo īpašāku virtuālo pastaigu dara fakts, ka iespējams uzdurties ērmotām, drūmām un visnotaļ amizantām ainiņām.

Krievu fotobloga VsePloho jeb "Viss ir slikti" veidotāji devušies virtuālā tūrē pa Krieviju, un zīmīgākos skatus, kas izceļas ar īpaši depresīvu auru, iemūžinājuši attēlos, kurus vēlāk izvietojuši savā portālā.

Foto izlase tīmeklī iemantojusi milzīgu popularitāti, un uzņemtie kadri raisījuši divējādas emocijas. Kamēr daži nebeidz vien tīksmināties par depresīvo noskaņojumu, kas valda Krievijā, citi bēdājušies, ka valsts atainota kā nabadzīga, nesakopta un graustu pārpilna zeme.

Vairākos kadros pagadījušies arī cilvēki, un grūti nepamanīt, ka lielākā daļa ļaužu izceļas kā īpaši kolorītas personības. Tā, piemēram, vienā no šedevriem aplūkojama draugu kompānija, kas, laiski atlaidusies uz veca dīvāniņa, tukšo divlitrīgo alus pudeli blakus miskastēm (attēlā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!