Skaistums, protams, ir subjektīvs jēdziens, tomēr tas sabiedrībai neliedz meklēt glītākos no glītākajiem, kas sava izskata iezīmju dēļ uz citu fona izceļas, un tagad slavas saulītē izceltas septiņus gadus vecās dvīnes Lea Rouza un Ava Marija no ASV.

Identiskās māsiņas no Kalifornijas ir tik simpātiskas, ka interneta lietotāji viņas dēvē par skaistākajām dvīnēm pasaulē. Mazulītēm ir pašām savs "Instagram" foto blogs, kas sapulcējis vairāk nekā 140 tūkstošus sekotāju.

Meiteņu daili apjūsmo ne tikai viņu fanu armija, bet arī ārzemju mediji. Tiek vēstīts, ka Leas un Avas smukums neaprobežojas vien ar izrādīšanos "Instagramā" – abas strādā par modelēm un piedalījušās vairākās reklāmas kampaņās.

Meitenīšu slavu bruģē viņu mamma Džekija, ar kuras gādību tapis gan māsiņu foto blogs, gan tiek meklēti sadarbības piedāvājumi.

Izdevums "Mail Online" vēsta, ka dvīnēm Ziemassvētkos bijis īpaši daudz darba – pirmssvētku nedēļā viņas piedalījušās sešās dažādās reklāmas kampaņās. Tiesa, kā uzsvērusi Leas un Ava mamma, viņas abas esot izbaudījušas katru darba minūti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!