Foto: Vida Press
Par visai neparastu situāciju vēsta Ķīnas mediji – Guandžou pilsētā kāds biznesmenis uz 18 stāvu debesskrāpja izaudzējis mežu, lai nelegāli varētu palielināt savu dzīvojamo platību un uzbūvēt vēl divus stāvus.

Izrādās, ka tas ir viens no nekaunīgākajiem paņēmieniem, kā slēpt būvniecību - biznesmenis pirms dažiem gadiem uz jumta iestādījis vairākus kokus un krūmus, kas tagad kupli sazaļojuši un slēpj viņa rīcības pēdas.

Par neparasto mežu Ķīnas medijiem pastāstījis kāds mājas iedzīvotājs, kurš ir nobažījies, ka šāda nelegāla celtniecība varētu apdraudēt visa debesskrāpja stabilitāti.

Anonīmais ziņotājs par to informējis arī varas iestādes, taču nekāda reakcija nav sekojusi. Vīrietis pieļauj, ka korumpētajā valstī biznesmenis samaksājis ierēdņiem, lai tie viņu liktu mierā.

Arī pēc šīs ziņas parādīšanās medijos nekāda varas iestāžu reakcija nav sekojusi, bet mediji uzskata, ka pilsētai tomēr nāksies rīkoties - ja celtniecība būs apdraudējusi ēkas stabilitāti, biznesmenim nāksies 19. un 20. stāvu nojaukt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!