Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Dažas mātes savām pieaugušajām meitām palīdz pieskatīt bērniņus, dod praktiskus padomus un ada mazbērniem zeķes. Savukārt citas māmuļas ar savām atvasēm sacenšas dailē.

Mediju ziņu virsrakstos šomēnes nonākušas 24 gadus vecā Eimija Meisaka un viņas 55 gadus vecā mamma Lorija no Lielbritānijas. Abu sieviešu daile apbūrusi daudzus, vēsta "Caters News Agency" aģentūra.

"Daudzi cilvēki ir teikuši, ka mēs izskatāmies pēc māsām. Mēs ar Eimiju esam ļoti līdzīgas. Turklāt viņa nesen pamainīja matu krāsu, un tagad mēs izskatāmies vēl līdzīgākas," sacījusi Lorija.

Eimija kopš 19 gadu vecuma ir izmēģinājusi spēkus vairākos skaistumkonkursos un guvusi arī panākumus. Nesen, draugu un radinieku pamudināta, skaistuma sacīkstē debitējusi arī viņas mamma.

Jauneklīgā Lorija, kura laidusi pasaulē četrus bērnus un var lepoties ar diviem mazbērniem, aizvadītajā nedēļā startēja konkursā "Galaxy UK" un žūrijas tienešu priekšā defilēja peldkostīmā.

Lorija konkursā izcīnīja pirmo vietu, un pasākums bijis tik iedvesmojošs, ka viņa tagad apņēmusies kļūt par piemēru citām pusmūža sievietēm sekot saviem sapņiem un nebaidīties no cipara, kas ierakstīts pasē.

"Es tajā brīdī izjutu neaprakstāmu lepnumu. Tas bija kā sprādziens. Es atkal sajutos kā 21 gadu jauna, es ieguvu jaunus draugus, un tas manai dzīvei ir piešķīris asumu," savās izjūtās dalījusies Lorija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!