Foto: Vida Press
Mediju ievērību izpelnījies 54 gadus vecais Roberto Eskivels Kabrera (attēlā) no Meksikas – viņš lepojas ar 48 centimetrus garu peni.

Roberto vārds ārpus dzimtās robežas zemēm izskanēja pirms aptuveni diviem gadiem, kad par virālo sensāciju kļuva video, kurā viņš dižojas ar savs vīrišķās mantības apmēriem. Nesen vīrietis atkal licis par sevi runāt.

Kā vēsta ārzemju mediji, dakteri milzu locekļa īpašniekam piedāvājuši veikt peņa samazināšanas operāciju, taču viņš atteicies. Par spīti tam, ka Roberto dzimumdzīve garās vīrišķās mantības dēļ ir visai ierobežota, viņš nav gatavs kaut ko mainīt.

"Es esmu slavens, jo man ir pasaulē garākais penis. Es ar savu peni esmu ļoti apmierināts. Es zinu, ka nevienam citam pasaulē nav tik garš loceklis," izdevums "The Daily Mail" citējis Roberto sacīto.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka vīrietis ir nedaudz sabēdājies, jo Ginesa rekordu grāmatā viņa vārds nav ierakstīts. Neoficiāli diženākā peņa īpašnieka tituls pieder amerikāņu aktierim Džonam Falkonam. "Es ļoti gribētu iekļūt Ginesa rekordu grāmatā, bet viņi šādu rekordu neatzīst," sacījis Roberto.

Tiesa, lai gan pats meksikānis neizsakāmi lepojas ar savu locekli, dakteri viņam ieteikuši to samazināt.

"Roberto, labākais, ko ārsti tavā labā var darīt, ir piešķirt tavam loceklim normālas aprises un formu, lai seksuālas attiecības un bērnu radīšana tev nesagādātu sāpes," brīdinājis speciālists Hesuss Deivids Dalazars Gonzaless.
Foto: Vida Press

Savukārt Roberto nekādi nav pierunājams samazināt locekli. "Viņš tam nepiekrīt. Viņš vēlas, lai viņa loceklis ir lielāks nekā citiem.

Latīņamerikāņu kultūrā mēdz uzskatīt – jo lielāks ir vīrieša penis, jo lielāks mačo viņš ir. Tas ir kaut kas tāds, kas viņu padara atšķirīgu no citiem cilvēkiem, un tas liek viņam justies īpašam," sacījis ārsts Gonzaless.

Profesionāļi nesen Roberto loceklim veikuši sīkāku izpēti, kurā atklājies, ka patiesībā dzimumlocekļa dziedzeri aizņem tikai aptuveni 17,5 centimetrus no viņa teju pusmetra garā peņa. Viss pārējais ir nesamērīgi izstiepta priekšādiņa un asinsvadi.

Tāpat ārsti noskaidrojuši, ka Roberto milzu peņa noslēpums ir gaužām vienkāršs – jau kopš pusaudža gadiem viņš to apzināti stiepis un trenējis ar dažādiem smagumiem. "Viņš ir apsēsts ar sava locekļa garumu," sacījis Gonzaless, piebilstot, ka Roberto regulāri savu peni nosaitējis un tā galā iekarinājis kādu smagumu, mēģinot to pastiept garāku.

Turklāt lielais loceklis radījis vairākas veselības problēmas – tā priekšādā mēdz sakrāties urīns, jo tas netiek izvadīts pilnvērtīgi. Tāpat milzu penim nepieciešam atsevišķs spilvens, lai Roberto naktīs varētu normāli gulēt.

Locekļa apmēru dēļ Roberto nespēj normāli nodarboties ar seksu. Tiesa, viņš spītīgi turpina pieturēties pie pārliecības, ka viņa penis ir unikāls un bezgala skaists.

"Es labprāt kļūtu par pornozvaigzni. Man šķiet, ka es tā varētu nopelnīt daudz naudas," sacījis Roberto.

Jāpiebilst, ka viņš ieplānojis pārcelties uz ASV, jo tur, pēc viņa vārdiem, "cilvēki ir saprotošāki". Savā dzimtajā zemē Roberto vairākkārt apsūdzēts par nepiedienīgu uzvedību – viņš tik ļoti lepojas ar savu locekli, ka lapbrāt to rāda uz ielas nejauši sastaptiem svešiniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!