Foto: Privātais arhīvs
Mūsdienās slavu iespējams gūt ne tikai ar dibena un krūšu izrādīšanu. Liela vērtība ir arī skaistiem, mirdzošiem matiem, un 44 gadus vecā Olga Demidova no Sanktpēterburgas var lepoties ar ar īpaši krāšņu galvas rotu.

Kā vēsta mediji, Olga ir fitnesa trenere, kur atpazīstamību guvusi, pateicoties saviem garajiem matiem, kas sniedzas pāri viņas ceļgaliem.

Matus Oļa audzē kopš 2012. gada. Tolaik viņas cirtas sniegušās līdz viduklim, bet sieviete vēlējusies noskaidrot, cik garus tos iespējams izaudzēt, par tiem cītīgi rūpējoties un tos nebojājot.

Pēdējos sešus gadus Olga matus mazgājusi tikai divas reizes nedēļā ar visparastāko šampūnu, kas nopērkams lielveikalā. Savukārt pie friziera viņa dodas divas līdz trīs reizes gadā, lai tikai nedaudz aplīdzinātu matu galus.

"Mani mati vienmēr ir sniegušies vismaz līdz viduklim. Tā tas bija līdz pat 2012. gadam. Kādu dienu es izlasīju rakstu par to, ka ne visi cilvēki var izaudzēt ļoti garus matus, jo tas ir atkarīgs no ģenētiskām īpatnībām.

Es vēlējos noskaidrot, cik gari var izaugt mani mati, vai tie var izaugt līdz ceļgaliem vai pat vēl garāki," Krievijas medijiem atklājusi Olga. Tagad viņa pacēlusi latiņu vēl augstāk. Sieviete savus matus vēla izaudzēt līdz potītēm.

"Es izmantoju parastu šampūnu, kondicionieri un matu masku no lielveikala. Lai gan citi to dara, es neizmantoju eļļas vai olas. Es tikai mazgāju matus. Šampūna sastāvā vajadzētu būt D pantenolam un keratīnam. Matus es mazgāju divas reizes nedēļā, katru reizi aptuveni 25 minūtes. Tas nav nekas sarežģīts," savus skaistuma knifiņus atkājusi Olga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!