Foto: Instagram.com/elledarby_/

Lielbritānijā uzvirmojušais skandāls par kādas "YouTube" zvaigznes un Dublinas viesnīcas vadītāja konfliktu pāršalcis arī citu valstu medijus, un tracī ierautā meitene Elle kļuvusi vēl populārāka.

Pēc tam, kad tapa zināms par Elles Dērbijas piedāvājumu kādai Dublinas luksusa viesnīcai ļaut viņai bez maksas tur pavadīt Valentīna dienas brīvdienas, pretī saņemot publikācijas viņas sociālajos tīklos, un viesnīcas publisko atteikumu, meitene kļuvusi par īstu zvaigzni.

Vieni 22 gadus veco blogeri kritizē par vieglas dzīves un bezmaksas prieku tīkošanu, citi norāda, ka arī blogu veidošana ir īsts darbs, kas prasa lielu ieguldījumu, un uzņēmīgā meitene ir pelnījusi cieņu, nevis apsmieklu.

Arī pati Elle savā "YouTube" video, kas tapa pēc viņas vārda nonākšanas skandāla epicentrā, atklājusi – viņu cilvēki bieži apskaužot par šķietami aizraujošo un dažādu jaunu pieredžu piesātināto dzīvi, neizprotot, cik smagi blogerim ir jāstrādā, veidojot materiālus par saņemtajiem labumiem.

Ieskatu jaunās sievietes apskaužamajā dzīvē var gūt viņas "Instagram" profilā, kas vienkopus pulcējis jau vairāk nekā 90 tūkstošus sekotāju.

Thank you for always making my dreams come true - here's to us, boo 🥂❤️

A post shared by ELLE (@elledarby_) on Dec 9, 2017 at 12:51pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!