Foto: Fishki.net

Lielākā daļa meiteņu, kuras gatavojas precēties, pirms kāzām rīko vērienīgu vecmeitu ballīti, kurā kopā ar draudzenēm vēl pēdējo reizi pirms iestūrēšanas laulības ostā nodzeras līdz grīdai. Mūsdienās šī tradīcija tiek iemūžināta arī foto, un vietnē Fishki.net izveidots krāšņs apkopojums ar īpaši smieklīgiem kadriem no līgavu dzīrēm.

Kā vēsta Fishki.net, lielākā daļa bilžu, kas iekļautas apkopojumā, tapušas Krievijas topošo sievu vecmeitu ballītēs. Līgavas bijušas gana drosmīgas, lai ar amizantajiem un ērmīgajiem momentuzņēmumiem padalītos sociālajos tīklos.

Attēli ir gluži kā saldais ēdiens visiem tiem, kuriem patīk pasmieties par iereibušu dāmu izdarībām. Turklāt dažas līgavas ālējušās tā, it kā laulības būtu cietums vai sava veida mājas arests un pēc kļūšanas par precētu sievu alkoholu vairs pat paostīt neizdosies.

Kā liecina foto, topošās sievas savās vecmeitu ballītēs labprāt pieturas pie jau pārbaudītām vērtībām, kuras izmantojušas daudzas līgaviņas.

Izkārt mēli un pozēt pie kūkas vīrieša locekļa formā, lakt šampanieti pa taisno no pudeles, spriņģot pa pilsētu ar puspliku dupsi un aizmigt ne visai ērtā pozā - tās vienmēr bijušas vienas no iecienītākajām dāmu tradīcijām. Ar apkopojumu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!