Foto: Instagram.com/sexy_people_vk/

Sociālais tīkls Instagram kļuvis par vietu, kur iedvesmoties. Arvien lielāku popularitāti gūst dažādi foto blogi, kuros apkopoti skaistākie, izšķērdīgākie un visādi citādi vislabākie cilvēki. Vienuviet iespējams apskatīt arī pašas seksīgākās Krievijas sievietes.

Visnotaļ lielu popularitāti interneta vidē izpelnījies Instagram foto blogs Sexy People. Kā liecina tā aprakstā sniegtā informācija, šeit vienuviet tiek apkopotas pašas seksīgākās meitenes un modeles.

Publicēto bilžu apjoms ir iespaidīgs – vairāki simti. Arī bloga sekotāju skaits ir liels – tas ieinteresējis vairāk nekā 68 tūkstošus Instagram lietotāju, kas iedvesmojas no seksīgajām daiļavām.

Foto bloga galvenās varones ir Krievijas daiļavas, un lielākoties acis iespējams pamielot ar šīs zemes pašām seksīgākajām sievietēm, taču īpašos izņēmumos, ja dāma ir neizmērojami valšķīga, tautībai un nacionalitātei nav nozīmes – visu izšķir šarms un seksapīls.

Palaimējies arī dažām spānietēm, francūzietēm un amerikānietēm, kuru bildes publicētas blogā, taču tā galvenās varones vienmēr ir un paliek seksīgās krievietes.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka Instagram foto blogam izveidota fanu lapa arī populārajā Krievijas sociālajā tīklā Vkontakte. Tā apskatāma šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!