Foto: Instagram.com/hotisraeliarmygirls/
Sabiedrībā iesakņojies uzskats, ka militārā sfēra ir paredzēta vīriešiem. Savukārt "Instagram" foto blogs, kurā tiek apkopotas Izraēlas Aizsardzības armijas skaistāko un iekārojamāko sieviešu bildītes, apliecina – arī daiļā dzimuma būtnēm ir pa spēkam rūpēties par savas valsts drošību.

Aizvadītajā gadā par interneta sensāciju kļuva izraēliešu armijniece Kima Mellibovska – sociālo tīklu lietotāji apjūsmoja viņas daili, priecājās par meitenes publicētajiem selfijiem un mieloja acis ar dāmas bildēm no atpūtas pludmalē.

Tiesa, viņa nav vienīgā skaistule Izraēlas Aizsardzības armijā. Turklāt tādu ir ļoti daudz – par ko arī liecina fakts, ka "Instagram" lietotāju un mediju sajūsmu izpelnījies foto blogs, kurā vienuviet apskatāmas daiļākās no daiļākajām.

Foto blogam izdevies piesaistīt vairāk nekā 44 tūkstošus sekotāju. Arī tajā publicēto bildīšu apjoms ir iespaidīgs – attēlu skaits pārsniedz divus tūkstošus.

Tiesa, jau aptuveni pusotru gadu foto bloga saturs nav autjaunots un papildināts, bet ļaužu sajūsma nerimst, un arī izdevums "New York Post" šonedēļ saviem lasītājiem atgādinājis par izraēliešu armijniecēm.

Bildēs meitenes redzamas gan militārajos formastērpos, gan bikini, un tas tikai vairojis ļaužu sajūsmu par to, cik skaistas meitenes ir šīs armijas rindās.

Jāatzīmē, ka Izraēlā armija ir obligāta ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm, tomēr daudzas sievietes dažādu iemeslu dēļ – reliģiskās pārliecības, grūtniecības un citu – armijā netiek iesauktas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!