Foto: Vida Press
Savdabīga titula īpašnieks ir 58 gadus vecais Rolfs Buholcs no Vācijas pilsētas Dortmundes. Viņš Ginesa rekordu grāmatā iekļuvis kā vīrietis ar vislielāko pīrsingu skaitu ķermenī.

Rolfa miesu rotā 453 pīrsingi, no kuriem 278 izvietoti viņa ģenitāliju rajonā. Tāpat arī viņš sevi izdaiļojis ar vairākiem tetovējumiem un radziņu implantiem pierē.

Mediji painteresējušies, kā neskaitāmie pīrsingi ķermeņa intīmākajā zonā ietekmē Rolfa intīmo dzīvi, un vīrietis visus nomierinājis – tie nesagādājot nekādas problēmas.

"Nav nekādu problēmu. Man pīrsingi ir jau tik sen, ka, ja tie radītu kādus apgrūtinājumus, es jau sen no tiem būtu atbrīvojis," tabloīds "The Sun" citējis Rolfu.

Tiesa, lai gan Rolfs nevar sūdzēties par savu intīmo dzīvi, daudzajiem pīrsingiem ir arī ēnas puse. Visbiežāk ar problēmām vīrietis saskaras lidostu drošības kontroplunktos.

Jāatzīmē, ka pie pirmā pīrsinga Rolfs ticis pirms aptuveni 20 gadiem. Vīrietis šobrīd iztiku pelna, piedaloties dažādos reklāmas projektos un ķermeņa modifikācijas konvencijās visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!