Foto: Kadrs no video/Cut.com
Radošā apvienība "Cut.com", kas atpazīstamību izpelnījusies ar video cikla "100 Years of Beauty" īsfilmiņām, kurās tiek uzskatāmi nodemonstrēts, kā gadsimta griezumā mainījies kāda noteikta pasaules reģiona sieviešu un vīriešu stils, plašākas sabiedrības vērtējumam sniegusi savu jaunāko veikumu – video, kurā vairāki brīvprātīgie aklā randiņa laikā smēķējuši marihuānu.

Eksperimentā piedalījušies vairāki puiši un meitenes, kuri pa pāriem vispirms viens ar otru nedaudz aprunājušies aizsegtām acīm, bet vēlāk draudzīgi uzpīpējuši marihuānu, kas palīdzējusi raisīties sarunām.

Kad noņemti acu apsēji un ievilkti pirmie marihuānas dūmi, aklā randiņa dalībnieki viens otram uzdevuši dažādus visai intīmus jautājumus par attiecībām – cik bieži pāriem vajadzētu nodarboties ar seksu, kā veicināt romantiku, un apsprieduši citus svarīgus tematus.

Eksperimenta mērķis bijis noskaidrot, kā zālītes pīpēšana izmaina situāciju, kad notiek iepazīšanās ar svešiniekiem, un vairāki aklā randiņa dalībnieki atzinuši – marihuāna palīdzējusi pārvarēt mulsumu, raisījusi sarunas un noņēmusi spriedzi.

Sižets izpelnījies lielu interneta lietotāju ievērību – dažu dienu laikā vietnē "YouTube" tas noskatīts vairāk nekā 220 tūkstošus reižu. Savukārt video komentāru sadaļā sākusies diskusija, kurā ļaudis dalījušies ar viedokļiem par to, vai, dodoties uz aklo randiņu, pirms tam būtu vēlams uzsmēķēt zāli, lai justos atbrīvotāks.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!