Foto: Kadrs no video
Tīmeklī virālās sensācijas statusu iemantojis video, kurā iemūžināts, kā ziemas priekus bauda Krievijā. Divi šī zemes pārgalvji slēpošanu pacēluši jaunā līmenī – viņi vizinājušies aiz vilciena.

Videoklipā iemūžināti skati, kuros viens adrenalīna ķērājs, turoties pie virves, uz slēpēm slīd nopakaļ vilcienam. Savukārt otrs pārgalvis "laiž pa zaķi" un filmē visu notiekošo. Kā liecina tīmeklī pieejamā informācija, video uzņemts pirms pāris dienām.

Kamera pie galvas piestiprināta arī pašam slēpotājam, un sižetā mijas dažādi kadri - tas, kā slīdēšana aiz vilciena izskatās no malas, un aina, kāda paveras puisim, kurš, turoties pie virves, bauda šo ekstrēmo izklaidi.

Portāls Weird Russia vēsta, ka sižets tapis Sanktpēterburgas pievārtē, un pārgalvīgais slēpotājs pēc neveiksmīgā kritiena, kas redzams sižeta beigās, salauzis pirkstu un guvis ceļgala traumu.

Video izpelnījies lielu ievērību Krievijas medijos un dažādos sociālajos tīklos, un sižetā redzamie kadri kārtējo reizi apstiprina, ka kaut kas tāds nudien iespējams tikai un vienīgi šajā zemē. Brīdinām, ka sižetā dzirdama necenzēta valoda.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!