Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Tiem, kuriem netīk gulšņāt saulē vai solārijā, pie zeltaina ādas toņa iespējams tikt, uzklājot mākslīgo iedegumu, taču šeit gan der atcerēties – rezultāts ne vienmēr attaisno ieguldīto laiku un darbu. Var gadīties, ka bronzas dievietes vietā beigās sanāk kaut kas līdzīgs zaļganajam briesmonim Šrekam.

Piecu minūšu slavu internetā izpelnījušās divas labākās draudzenes Laura Dentona un Rouzija Berija no Ziemeļjorkšīras Anglijā. 29 gadus vecajām dāmām nesena viesošanās mākslīgā iedeguma uzklāšanas salonā izvērtusies pagalam čābīgi.

Meitenes pēc salona apmeklējuma cerējušas atgriezties mājās starojošas un glīti iedegušas, bet tā vietā spogulī ieraudzījušas baisu ainu. Viena no draudzenēm bijusi pārlieku brūna, savukārt otras āda bija iekrāsojusies zaļgana.

"Nācās 45 minūtes pavadīt karstā dušā, lai kaut nedaudz noberztu iedegumu," "Caters News Agency" aģentūrai pastāstījusi viena no meitenēm. Abas draudzenes savu ierasto ādas krāsu atguvušas tikai pēc vairākām dienām.

Tiesa, meitenes gan uzsvērušas, ka neko no notikušā nenožēlojot, jo visa situācija esot bijusi bezgala uzjautrinoša.

"Kad draugiem izstāstu savu mākslīgā iedeguma murgu, viņi domā, ka es pārspīlēju. Bet tad, kad parādu bildi, viņi vēlas zināt, kas tas bija par iedegumu, lai no tā izvairītos. Viņiem tas šķiet uzjautrinoši," piebildusi viena no draudzenēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!