Pēdējā laikā pūļa uzmanība ir koncentrēta uz to, kā cilvēki viens otram vai paši sev uz galvas izlej spaini ar ledu, un daži no šīs akcijas video sižetiem kļūst par tā sauktajām interneta sensācijām.

Viens no pēdējiem ir kāda trīs gadus veca meitenīte vārdā Skārleta-Rouza Deivisa, kuras vecvecāki uz viņas galvas izgāž spaiņa saturu, bet meitenīte iekliedzas: "Fuckin hell!"

(Fucking hell - latviešu valodā netulkojams idiomātisks izteiciens, kas saistīts ar stāšanos dzimumattiecībās un vairāku reliģiju negatīvajiem priekšstatiem par pēcnāves dzīvi.)

Meitenes vectētiņš Sjuarts Bols šo video fragmentu publiskojis savā Facebook profilā, kur dažu dienu laikā to noskatījušies vairāki desmiti tūkstoši cilvēku.

Kā ierasts, liela daļa cilvēku pauž sašutumu, kādu rupju bērnu izaudzinājuši viņas vecāki un vecvecāki, jo no kura gan cita mazā Skārleta-Rouza varētu būt samācījusies šādas rupeklības.

Taču meitenes vecmāmiņa Karla ir citos ieskatos. "Mēs viņas klātbūtnē nekad neesam lamājušies, un parasti viņa ir ļoti kautrīgs un pieklājīgs bērns," skaidro vecmāmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!