Internetā lielu popularitāti iemantojis kāds video fragments, kurā redzams, kā Krievijas armijas karavīrs Ņižņijnovgorodā cenšas izglābt kaķi, kas uzkāpis kokā un baidās kāpt lejā.

Sižets YouTube kanālā publicēts martā, taču popularitāti iemantojis tieši šomēnes, un rezultātā fragmentu noskatījušies jau teju divi miljoni cilvēku.

Kā redzams video, vispirms zaldātiņš rajona iedzīvotājiem palūdz veļas virvi, kurai piesien pudeli ar sasalušu ūdeni, un met kokā, lai varētu aizāķēt aiz zara. Kad tas neizdodas, viņš ņem talkā tualetes papīru.

Pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem, zaldātiņš paņem cirvi un nogāž 20 metrus augsto koku, kas nokrīt uz elektrības vadiem, paraudams līdzi arī kaķi. Kaķis tomēr izdzīvo, tāpēc sižeta beigās karavīrs nosmaida un aiziet mājās gulēt.

Komentāros pie video cilvēki pauž pārliecību, ka šī situācija koncentrētā veidā atgādina dzīvi Krievijā kopumā - proti, lai izdarītu kādu konkrētu darbiņu, tiek iesaistīts ārkārtīgi liels skaits nejēgu.

"Tā ir reāla situācija vai iestudējums?" - jautā kāds no komentētājiem. "Reāla tāpēc, ka notiek Krievijā," viņam atbild cits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!