Foto: Twitter.com/lauren_petrozza
Mūsdienās, kad pār pasauli valda sociālie tīkli, jābūt dubultuzmanīgiem, lai atklātībā nenonāktu kāds nevēlams un apkaunojošs foto. 21 gadu vecajai amerikānietei Emīlijai Petrozai (attēlā) nav paveicies – pašas māsa par viņu publiski pasmējusies.

Milzīgu sociālo tīklu lietotāju ievērību izpelnījies visai ērmīgs foto, kas publicēts vietnē "Twitter". Tajā Emīlija redzama baisā paskatā – ar pietūkušu, apsārtušu ģīmīti un gandrīz pilnībā aizpampušām acīm.

Ar attēlu publiskajā telpā padalījusies viņas mazā māsa Lorēna – dāma uzjautrinājusies, ka Emīlijai gadījies pieskarties efejai un auga indīgo sulu netīšām ierīvēt sev acīs.

Internets, protams ir nežēlīgs – tā vietā, lai pažēlotu neveiksminieci, "Twitter" lietotāji dalījušies ar bildīti un uzjautrinājušies par viņas nelaimi. Visbeidzot par Emīliju, kura jau kļuvusi par interneta zvaigzni, raksta arī mediji.

Izdevumam "BuzzFeed" Emīlija pastāstījusi, ka viņa kopā ar draudzeni nesen devusies makšķerēt un pie reizes parūpēties par bez pajumtes palikušiem un brīvā dabā augušiem kaķīšiem.

Kad meitene atgriezusies mājās, viņa uz rokas pamanījusi nelielus izsitumus. Emīlija uzreiz sapratusi, ka to cēlonis ir indīgā efeja. Tiesa, viņa gan pati nav pamanījusi, kurā brīdī ķermenis pieskāries augam.

Tā kā līdzīgi izsitumi viņai bijuši jau agrāk, Emīlija mierīgi devusies gulēt. Kad meitene no rīta pamodusies, viņa knapi spējusi atvērt acis – tās bijušas aizpampušas un nelāgi sūrstējušas.

Emīlijas draudzene Elisone nogādājusi viņu slimnīcā. Izpalīdzīgo paziņu nedaudz uzjautrinājis nelaimē nonākušās dāmas izskats, tādēļ viņa uzņēmusi foto.

Bildīti Elisone nosūtījusi Emīlijas māsai Lorēnai, kura vēlāk to publicējusi sociālajos tīklos. Attēls ātri vien kļuvis par interneta hitu.

Tiesa, kā medijiem pastāstījusi Emīlija, viņa nemaz neskumst, ka visa pasaule redzējusi viņas ģīmīti uzpampušu un sārtu – arī viņai pašai tas šķietot visai uzjautrinoši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!