Foto: Kadrs no video
Ļaužu sajūsmu izpelnījusies 21 gadu vecā amerikāņu vingrotāja Halija Moseta (attēlā), kura nesen notikušās sacīkstēs nodemonstrējusi apskaužamu meistarību un izpelnījusies ļoti augstu tiesnešu novērtējumu.

Kā vēsta ārzemju mediji, Halija ir Kalifornijas Universitātes studente. Februāra beigās norisinājušās sacīkstes, kurās šīs izglītības iestādes vingrotājas sacentušās meistarībā ar pretiniecēm no Arizonas Universitātes.

Par sacensību zvaigzni kļuvusi Halija, kura vingrojumu izpildījusi dziedātājas Bejonsas Noulzas hitu "Formatio, "Partition" un "Single Ladies" pavadījumā.

Aptuveni pusotru minūti garajā priekšnesumā Halija ne tikai vingrojusi un izpildījusi sarežģītus trikus, bet pamanījusies tajā iekļaut arī no Bejonsas aizlienētus deju elementus. Tas viņai palīdzējis manāmi izcelties uz citu dalībnieču fona.

Halija sajūsminājusi ne tikai publiku un sacensību komentētājus, bet arī tiesnešus, kuri nav skopojušies ar augstām atzīmēm. Kopvērtējumā viņa ieguvusi 9,975 punktus, un, kā vēsta mediji, viens no tiesnešiem bijis īpaši dāsns, piešķirot vingrotājai desmitnieku.

Savukārt vingrojuma ieraksts interneta vidē kļuvis par sensāciju – aptuveni divu nedēļu laikā tas vietnē "Facebook" jau noskatīts vairāk nekā četrus miljonus reižu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!