Foto: Kadrs no video
Mēdz sacīt, ka karā un mīlestībā visi ieroči ir atļauti, taču mūsdienās pāru attiecību negludumu risināšana bieži vien kļūst par traģikomisku izklaidi, jo dīvainā kārtā daudzi mīlētāji uzskata, ka nesaskaņu publiskošana interneta vidē ir brīnišķīga ideja.

Laika gaitā lielu popularitāti izpelnījušies video, kuros mīlētāji viens otru dažādos veidos izjoko. Tiesa, reizēm nevainīga āzēšana robežojas ar nežēlīgu pazemošanu, un arī Krievijā nesen tapusi īsta interneta sensācija.

Dažu dienu laikā teju divus miljonus skatījumu sasniedzis video, kurā kāds vīrietis no Sanktpēterburgas nešpetni atriebies savai sievai. Viņš mīļotās automašīnu piepildījis ar šķidru cementu.

Kā vēsta izdevums "Weird Russia", vīrieti uz šādu soli pamudinājušas nesaskaņas ar sievu. Mīļotā esot iesaistījusies kādas vietējās veikalu ķēdes akcijā, kuras ietvaros viņa piekritusi nomainīt savu uzvārdu.

Akcijas dalībniekiem par to piesolīta prāva naudiņa – 50 tūkstoši Krievijas rubļu (aptuveni 827 eiro). Savukārt vēlāk notiks loterija, kurā divi veiksminieki tiks pie jaunām automašīnām, bet galvenā balva ir dzīvoklis Maskavā.

Savukārt vīram sievas rīcība likusies pagalam bezatbildīga un necieņas izrādīšana viņa dzimtas uzvārdam, tādēļ viņš dusmās dzīvesbiedres automašīnu piebraucis pie akcijas rīkotājzīmola viena no veikaliņiem un demonstratīvi pielējis ar cementu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!