Foto: Vida Press

Bieži ļaudīm visneiedomājamākajās vietās parādās Jēzus vaigs – uz piedegušas tortiljas, pankūkas, izmazgātas zeķes un kur tik vēl ne. Arī ASV prezidenta Donalda Trampa efekts izplatījies visā pasaulē, un cilvēki sākuši saskatīt viņa ģīmi ērmīgās vietās un lietās.

Šomēnes par virālo sensāciju kļuvis foto, kurā tuvplānā iemūžināta suņa auss. Dzirdes orgāna izliekumos saskatīts Trampa sejas atveidojums, un kadrs kļuvuši tik populāri, ka par to vēsta arī raidsabiedrība BBC.

Ārzemju mediji vēsta, ka fotogrāfiju uzņēmusi 25 gadus vecā Džeida Robinsone no Anglijas. Viņa nesen iemūžinājusi sava divgadīgā bīgla Čīfa ausi, lai foto atrādītu vetārstam. Tiesa, rūpīgāk aplūkojot bildi, kāda tuva meitenes draudzene piefiksējusi kau ko neparastu – Trampa sejas atveidojumu.

Suņa saimniece ar fotogrāfiju padalījusies sociālajos tīklos, kur tā zibenīgi izplatījusies un kļuvusi par sensāciju, un Džeida lielo ļaužu interesi par amizanto bildi izmantojusi labdarības nolūkiem.

Jaunā sieviete izveidojusi labdarības lapu "Get Trump Out of Chief's Ear" jeb "Dabū Trampu laukā no Čīfa auss", kurā tiek vākti līdzekļi tam, lai vetārsts varētu savest kārtībā viņas suņuka ausis. Džeida pastāstījusi, ka viņas četrkājainais mīlulis esot ļoti nemierīgs un nelabprāt atļauj svešiem cilvēkiem pieskarties viņa ausīm.

"Jau kopš pirmās dienas mēs esam cīnījušies, lai viņa austiņas būtu tīras, bet vispārējā tīrīšana vairs nepalīdz. Es fotografēju, kamēr Čīfs gulēja, jo viņam ļoti nepatīk, ka kāds pieskaras ausīm. Varu apzvērēt, ka es 20 reižu pietuvināju un attālināju foto un nevienā mirklī nesaskatīju tur Donaldu Trampu. Tā bija mana ar ērgļa redzi apveltītā draudzene, kura to ievēroja," BBC citējis Džeidu.

Lai Čīfa ausis atkal būtu tīras, nepieciešamas savākt 430 britu sterliņu mārciņas, un, pateicoties Trampa ģīmītim, lielu daļu summas jau izdevies savākt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!