Foto: Kadrs no video/Cut.com
Radošā apvienība "Cut.com", kas atpazīstamību izpelnījusies ar video ciklu "100 Years of Beauty", kurā tiek atspoguļotas stila izmaiņas dažādos pasaules reģionos gadsimta griezumā, plašākas sabiedrības novērtējumam sniegusi savu jaunāko veikumu – īsfilmu, kurā sirmgalve kopā ar mazdēlu smēķē marihuānu.

Apvienība pēdējā laikā publiskojusi vairākas filmiņas, kurās iemūžināta zālītes pīpēšana. Tā, piemēram, janvāra izskaņā ievērību izpelnījās sižets, kurā vecāki pirmo reizi kopā ar bērniem smēķēja marihuānu. Savukārt marta sākumā dūmu mutuļos grima vairāki aklā randiņa dalībnieki.

Šonedēļ publicēta jauna īsfilma, kuras galvenā zvaigzne ir sirmgalve Helēna, kura pirmo reizi mūžā smēķējusi marihuānu. Viņa to darījusi kopā ar savu mazdēlu, kurš atzinies – viņš zāli pīpējot diezgan bieži.

Eksperimenta sākumā Helēna bažījusies, ka viņai varētu palikt nelabi, tomēr mazdēls vecmāmiņu mierinājis, ka tā nenotiks. Drīz pēc pirmā dūma ievilkšanas abi sākuši bārstīties ar asprātībām, pļāpājuši par dažādām tēmām un gremdējušies atmiņās par dažādiem kopā piedzīvotiem notikumiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!