Foto: Publicitātes foto

Visai neparasts priekšmets tiek piedāvāts kādā no Kanādas izsoļu portāliem Craiglist – ikviens interesents var iegādāties slavenā amerikāņu aktiera Kevina Speisija burciņā iepūstu elpu.

Pārdevējs informē, ka elpa burciņā iepūsta 1999. gadā, kad viņš kā asistents strādājis filmas American Beauty uzņemšanas laukumā, bet kopš tā laika burciņa nav tikusi atvērta.

Pārdevējs skaidro, ka ieelpot burciņā Speisijam palūdzis, lai viņa elpu varētu uzdāvināt savai mātei, kura bijusi liela Speisija fane, taču nu jau ir mirusi.

Iespējams, ka pārdevēja mātei Speisijs atgādinājis par viņas bijušo vīru, kuram patikuši galdniecības darbi. "Nezinu, vai Spesijs kaut ko saprot no salaidumiem vai prot darboties ar urbi, bet acīmredzot viņam patīk pūst burciņās," komentē pārdevējs.

"Tā ir īsta manta, tur iekšā patiešām ir viņa elpa. Ja pareizi atceros, mēs pirms tam pusdienās ēdām makaronus ar vistu, bet pēc tam es viņam palūdzu iepūst," stāsta pārdevējs.

Režisora Sema Mendesa drāma American Beauty ir viena no pazīstamākajām Speisija filmām, un par to viņš saņēma savu otro "Oskara" balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!