Foto: Kadrs no video
Interneta lietotāju ievērību izpelnījies kārtējais idiots, kurš slavas vārdā pakļāvis briesmām savu dzīvību. Kāds pārgalvis izpildījis bīstamu triku – viņš no petardēm izveidojis tā saukto pašnāvnieku vesti un kameras priekšā ļāvis sevi "uzlaist gaisā".

Sižets publicēts "YouTube" kanālā "Too Stupid to Die" jeb "pārāk liels idiots, lai nomirtu". Kā liecina videoklipa aprakstā sniegtā informācija, kaskadiera lomā iejuties un uz savas ādas stilizētas pašnāvnieku vestes efektu izmēģinājis puisis vārdā Zaks.

Galvenais varonis ļāvis savu atkailināto ķermeņa augšdaļu aplipināt ar petardēm. Kad filmētājs tās aizdedzinājis, Zaks, varonīgi izslējis diženo torsu, nekustīgi stāvējis, taču drīz vien viņš jozis apkārt kādriģenes saēdies, līdz beidzot iekritis sniegā atvēsināties.

Bīstamās izklaides varonim beigušās ar pamatīgi apsvilinātu ādu, taču vēlamais efekts panākts – sižets dažu dienu laikā izpelnījies lielu mediju un sociālo tīklu lietotāju ievērību, lai gan komentāri liecina, ka vairums cilvēku ir patiesā neizpratnē, kāpēc kaut kas tik stulbs ir jādara un jāriskē ar savu veselību vai pat dzīvību. Videoklips jau noskatīts vairāk nekā divus miljonus reižu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!