Foto: Imgur.com/user/ChrisWise
Cilvēkiem, kurus daba aplaimojusi ar garu augumu, ir vairākas priekšrocības – nav jāņem talkā krēsls, lai paņemtu lietas no skapja augšējiem plauktiem, brīvdabas koncertā neviens neaizēno skatu uz notiekošo un daudzas citas privilēģijas. Tiesa, ikdienā nākas saskarties arī ar vairākiem trūkumiem.

Interneta lietotāju ievērību izpelnījies kāda "Imgur" lietotāja veidota attēlu sērija, kurā uzskatāmi nodemonstrēts, ar kādām likstām ikdienā nākas saskarties gariem cilvēkiem.

Tā, piemēram, viena no populārākajām ķibelēm – atrast garajam augumam piemērotu gultu vai vannu nav nemaz tik vienkārši. Tāpat problēmas nereti sagādā iešana dušā, jo mazgāšanās sistēma gluži vienkārši nav pielāgota gariem ļaudīm.

Arī drēbju pirkšana ir vesela epopeja – ir gandrīz neiespējami atrast kreklu, kas vienlaikus der gan garumā, gan platumā, kā arī piedurknes ir pietiekoši garas. Tāpat visai kaitinoši ir līdzcilvēku jociņi par to, "kādi laika apstākļi ir tur augšā".

Attēlu sērijas autors ir puisis vārdā Kriss Vaizs (attēlā pa kreisi), kurš asprātīgi pasmējies pats par sevi – jokdaris pats ir aptuveni 195 centimetrus garš, un kolāžu viņš veidojis, balstoties uz saviem ikdienas novērojumiem.

Pāris dienās augumā raženā puiša veidotā attēlu sērija kļuvusi par īstu sensāciju un apskatīta jau vairāk nekā 80 tūkstošus reižu.

I got 99 Problems, and being tall is most of them
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!