Foto: Kadrs no video
Mūsdienās gluži vai par normu kļuvusi publiska atskaitīšanās sociālajos tīklos, ja mainījies attiecību statuss. Arī divi slaveni amerikāņu "YouTube" blogeri to, ka nolēmuši vairs nebūt pāris, pavēstījuši ar interneta starpniecību.

Džesijs Velenss un Džīna Smita pirms aptuveni septiņiem gadiem izveidoja "YouTube" kanālu "BFvsGF". Tajā ar nelieliem sižetiņiem tika atspoguļotas pārīša raibās un piedzīvojumu pilnās ikdienas gaitas.

Nereti video tika pasniegti pamatīgā joku mērcē – Džesijs un Džīna viens otru mēdza izāzēt un pavilkt uz zoba. Pa šiem gadiem abiem bija izdevies sapulcēt prāvu fanu armiju – pārīša "YouTube" kanālam ir gandrīz deviņi miljoni abonētāju.

Tiesa, nesen abi pārsteiguši visus savus atbalstītājus, publicējot ļoti atklātu un aizkustinošu sižetu, kurā paziņo, ka nolēmuši iepauzēt kopīgo blogošanu un iet šķirtus ceļus.

Pāris līdz šim dzīvoja Filadelfijā. Kā sižetā pastāstījis Džesijs, viņš nolēmis doties uz Ņujorku meklēt savu meitu.

Kā stāstījis Džesijs, blogošana sagandējusi pāra attiecības – tas, ka regulāri jāveido video, ko atrādīt faniem, esot kļuvis par apgrūtinājumu un slogu.

Savukārt Džīna piebildusi, ka daudziem, iespējams, skatoties pāra publicētos video, radies iespaids, ka abi ir ļoti laimīgi un dzīvo saticīgi, taču arī viņiem ir savas problēmas, kuras sižetos parasti netiek parādītas.

Džīna un Džesijs citiem pāriem ieteikuši nepieļaut viņu kļūdas un neizlikt savas attiecības publiskai apskatei. Abi beidzot sapratuši, ka šāda izrādīšanās burtiski saindē kopā būšanu, jo nemitīgi jācenšas attaisnot saticīgā pāra iespaidu, ko paši radījuši.

Tāpat abi piebilduši, ka par attiecību iziršanu paziņojuši publiski, jo izjutuši pienākumu pret saviem atbalstītājiem. Džesijs apgalvojis, ka pavēstīt faniem par šķiršanos ir gandrīz tāpat kā atklāt šo nepatīkamo ziņu bērniņiem.

Pāris dienu laikā sižets jau noskatīts vairāk nekā piecus miljonus reižu. Likumsakarīgi, ka komentāru sadaļu pāršalkušas fanu žēlabas – daudzi sūkstījušies, ka pajucis, iespējams, pats skaistākais un jautrākais pārītis, kāds internetā jebkad redzēts.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!