Foto: Instagram.com/the_life_of_boris/
Globālajā tīmeklī uzmirdzējusi jauna zvaigzne – izdomāts tēls Boriss (attēlā), kurš sevi dēvē par šašliku karali un iemieso visu slāvisko. Neilgā laikā viņš kļuvis par īstu sensāciju.

Mediju un sabiedrības ievērības lokā nonācis "YouTube" kanāls "Life of Boris". Tajā tiek publicēti pamācoši un asprātīgi sižeti, kuru galvenais varonis ir Boriss – kādas vārdā nenosauktas slāvu zemes iedzīvotājs, kurš šobrīd mitinās Igaunijā un strādā par programmētāju.

Borisa "YouTube" kanālam ir vairāk nekā 127 tūkstoši abonētāju, un puisis savus atbalstītājus ar video palīdzību cenšas apgaismot, kā dzīvo īsteni slāvi. Tā, piemēram, vienā no svaigākajiem sižetiem viņš ļaudīm māca, kā pareizi tupēt pa gopņiku modei.

Tāpat Borisam ir izveidoti profili visos lielākajos sociālajos tīklos – "Instagram", "Twitter", "Facebook", "Vkontakte" un citviet. Tajos tiek atspoguļots, kā dzīvo, izklaidējas un savas dienas vada tipiski slāvi.

Izdevums "Weird Russia" vēsta, ka Borisa patiesā identitāte ir miglā tīta. Arī puiša seja tiek slēpta zem šalles un saulesbrillēm. Tīmeklī atrodams visai maz ziņu, kurš kolorīto slāvu izcelsmes tēlu radījis.

Zināms vien tas, ka Borisa autors pirms kāda laika savus draugus sācis izklaidēt ar asprātīgiem un komiskiem jociņiem par slāviem. Paziņu atsaucība bijusi tik liela, ka puisis radījis iedomātu tēlu un sācis darboties virtuālajā vidē.

Not all heroes wear capes. I am Boris. The Shashlik King.

A photo posted by Life of Boris (@the_life_of_boris) on Apr 24, 2016 at 6:05am PDT

WHEN FRIDAY FINALLY COMES bath time with Boris

A video posted by Life of Boris (@the_life_of_boris) on Apr 15, 2016 at 9:11am PDT

Sneaky breeki preview of today's slav cooking with Boris

A video posted by Life of Boris (@the_life_of_boris) on Feb 2, 2016 at 10:36am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!