Foto: Kadrs no video
Konspirācijas teoriju piekritēju vidū visai populāra ir leģenda, ka daudzas mirušas šovbiznesa zvaigznes savu nāvi iestudējušas, lai noietu pagrīdē un vadītu savas dienas pieklusināti, bez liekas mediju un sabiedrības uzmanības.

Tā, piemēram, daudzi joprojām atsakās ticēt, ka reperis 2Pac ir miris. Tāpat sazvērestības teoriju fani joprojām meklē pierādījumus, ka roka karalis Elviss Preslijs ir dzīvs. Atdusēties mierā neļauj arī leģendārajam mūziķim Maiklam Džeksonam, kurš aizsaulē devās 2009. gada jūnijā.

Lielu ievērību izpelnījies "YouTube" kanāls "BeLIEve". Tajā tiek vētītas pasaulslavenu ļaužu nāves un meklēti pierādījumi tam, ka daudzas no tām ir inscenētas.

Kanālā publicēti vairāki sižeti, kuros apkopoti pierādījumi, ka to zvaigžņu, kas nogājušas pagrīdē, vidū ir arī popa karalis Maikls Džeksons.

Kā jau tas mēdz notikt ar interneta dzīlēs paslēptām pērlēm, negaidīgi pamanīts un populārs kļuvis kāds pavasarī publicēts video. Tajā izanalizēts kāds Džeksona 18 gadus vecās meitas Parisas publicēts selfijs, kurā, kā apgalvo sižeta autori, popa karalis esot redzams sveiks un vesels.

Foto redzama Parisa, kura sevi iemūžinājusi pašbildītē automašīnā. Konspirācijas teoriju piekritēji fonā pamanījuši kaut ko aizdomīgu, un attēls ļoti rūpīgi izpētīts, izmantojot vairākas bilžu apstrādes programmas.

Pēc foto apstrādes un padziļinātas izpētes virtuālie detektīvi ieguvuši bildi, kurā redzama spocīga aina – kopā ar Parisu automašīnā atrodas arī viņas tēvs. Džeksons sveiks un vesels iekārtojies spēkrata aizmugurējā sēdeklī.

Likumsakarīgi, ka sabiedrība sadalījusies divās nometnēs. Vieni svēti tic sižetā redzētajam, savukārt otri vīpsnājuši, ka pie auto stūres selfija uzņemšanas brīdī droši vien sēdējis mirušais aktieris Pols Vokers, savukārt blakus Džeksonam bijis Preslijs, kurš šoreiz diemžēl gan nav iekļuvis kadrā.


if you give a little love, you can get a little love of your own.

A photo posted by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on Mar 4, 2016 at 1:59pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!