Foto: Kadrs no video
Viens no slavenākajiem britu "YouTube" blogeriem ir 24 gadus vecais Breds Holmss. Vīrieša publicēto video galvenā zvaigzne ir viņa līgava Dženija Deivisa (attēlā) – daiļava, kura publiskajā telpā tiek dēvēta par, iespējams, pašu dumjāko meiteni visā internetā.

Breda "YouTube" kanālam ir vairāk nekā 59 tūkstoši sekotāju. Savukārt viņa "Facebook" lapa "patīk" vairāk nekā 1,8 miljoniem šī sociālā tīkla lietotāju.

Neskaitāmi vīrieša veidotie sižeti globālajā tīmeklī kļuvuši par īstām sensācijām un noskatīti miljoniem reižu. Tiesa, daudziem viņa publicētie video šķiet ne tikai ļoti smieklīgi un asprātīgi, bet arī nešpetni.

Breds savu popularitāti spodrina uz līgavas rēķina – tieši viņa ir daudzo video galvenā zvaigzne. Jauneklis savu izredzēto bez žēlastības izjoko dažādos veidos, kā arī tīksminās par viņas prāta spējām un vientiesību.

Tā, piemēram, vienā no sižetiem Breds pasmējies par savas draudzenes loģiku. Viņa ir pilnībā pārliecināta, ka austrālieši Ziemassvētkus atzīmē 25. jūnijā, jo tad šajā pasaules daļā ir ziema. Puisim meiteni tā arī neizdevās pārliecināt, ka viņa domā aplami.

Savukārt kādā citā sižetā Dženija skaidrojusi, kāpēc "Brexit" referendumā balsojusi par Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības. Divi no viņas argumentiem – nebūs pa TV vairs jāskatās futbola čempionāts, savukārt olas turpmāk varēs pirkt no vietējiem zemniekiem.

Tāpat par īstu interneta hitu kļuvis sižets, kurā Dženija apgalvo, ka viņa 100 metrus spētu noskriet septiņās ar pusi sekundēs. Savukārt, kad Breds skaidrojis, ka tas nav iespējams, jo pat profesionāli atlēti nav tik ātri, viņa gluži vienkārši atbildējusi, ka tādā gadījumā "tie ir sūdīgi atlēti".

Breds savu draudzeni vairākkārt nežēlīgi izjokojis un apcēlis – nesen, kamēr līgava gulēja, viņš tai noskuva uzaci. Tāpat viņš savulaik savas izredzētās tamponu apsmērējis ar čili piparu un iemūžinājis, kā viņa reaģējusi, kad tas ievietots tam paredzētajā vietā.

Interneta lietotāji lauž šķēpus, kādēļ Breds, kurš nesen Dženiju bildināja, tik cietsirdīgi izturas pret savu mīļoto un ne tikai pats par viņu ņirgājas, bet sniedz iespēju arī visai pasaulei par viņu tīksmināties.

Daudziem šķiet, ka Breda veidotie sižeti ir iestudēti, jo grūti noticēt, ka viens sievišķis var būt tik dumjš, savukārt vīrietis – tik cietsirdīgs pret meiteni, ar kuru dzīvo kopā un gatavojas precēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!