Foto: Privātais arhīvs

Globālo tīmekli strauji pārņēmis jauns stulbings, kurā stiprā dzimuma pārstāvji ironizē par meiteņu un sieviešu fotografēšanās paradumiem Instagram tīklā.

Šo stulbingu aizsācis Instagram lietotājs brosbeingbasic, bet viņam uzradies jau krietns pulciņš sekotāju, kuri steiguši pozēt daudzu daiļā dzimuma pārstāvju iecienītajās pozās un apstākļos, publicēt šīs bildes un pievienot tām gūzmu tēmturu. 

Puišiem, kuri iesaistījušies šajā stulbingā radies iespaids, ka meitenes to vien dara, kā pārpludina savus Instagram profilus ar attēliem, kuros gozējas spoguļos sporta tērpā vai tikko nopirktās drēbītēs, mēģina sataisīt seksīgas sejas izteiksme, mielojas (vai tikai pozē) ar kafiju un glazūrkēksiņiem un dara citas ne visai lietderīgas un brīžiem pat nesaprotamas lietas.

Tiesa, ne viens vien, aplūkojot puišu fotogrāfijas, secinās, ka līdzīgus foto pamanījuši ne tikai meiteņu profilos - arī puiši labprāt dalās ar saviem spoguļos uzņemtajiem selfijiem sporta zālēs, pozē jocīgās pozās kopā ar draugiem, iemūžina sevi ar rokās cieši sakamptu krūzīti vai glāzīti, izrāda jaunās štātes un citus svarīgus dzīves notikumus.
;
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!