Britus satraucis stāsts par nācijas visjaunākajiem vecākiem – saskaitot kopā abu vecāku gadus, sanāk 25 gadi un trīs mēneši, kas ir jauns Lielbritānijas rekords.

Kā vēsta vietējie mediji, šonedēļ nākusi pasaulē meitenīte, kuras mamma ir 12 gadus un trīs mēnešus veca, bet tēvs - 13 gadus vecs vīrietis.

Jaundzimusī meitiņa ir 3,17 kilogramus smaga, kas ir tikai nedaudz mazāk par vidēji statistisko rādītāju šajā valstī.

Vecāku vārdi atklāti netiek; zināmi vien iepriekšējie rekordisti - 2006. gadā par Lielbritānijas jaunāko māmiņu kļuva Tresa Midltone no Evertonas, kura dzemdēja 12 gadu vecumā, bet par jaunāko tēvu 1998. gadā kļuva 12 gadus vecais Šons Stjuarts no Bedfordas.

Bērnu jaunā māmiņa ieņēmusi, kad vēl bijusi 11 gadus veca un mācījusies pamatskolā, bet ar seksu sākusi nodarboties desmit gadu vecumā.

Jaundzimušās vecmāmiņai ir 27 gadi, un, tā kā viņa pati dzemdējusi, būdama bērns, savu atvasi viņa visiem spēkiem atbalsta un šo savienību sauc par stabilu.

"Mazulītes mammai un tētim ilgāk nekā gadu bija attiecības, tā kā šī noteikti nebija īslaicīga kaisle. Viņu lēmums ieņemt bērniņu bija apzināts.

Viņi viens otru ļoti mīl un ciena, bet mana meita ar savu puisi ir gluži kā apsēsta. Viņa saka, ka tā ir īsta mīlestība. Jaunieši nolēmuši arī apprecēties," medijiem stāstīja vecmāmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!