Pirms nedēļas kāds hakeris bija uzlauzis vairāku slavenību mobilos telefonus un internetā izplatījis viņu kailfoto – pāris no publicētajām fotogrāfijām, kurās bija attēlota aktrise Skārleta Johansone, ātri vien kļuvušas par iedvesmas avotu simtiem jauniešu visā pasaulē.

Mango jau vairākkārt rakstījis par dažādiem neparastiem jauniešu hobijiem, fotografējoties dažādās neparastās vietās un neparastās pozās, bet visus iepriekš minētos - dēļošanu, pūčošanu, podošanu un citus - tagad pārspējis "skārletjohansonings".

Kļūt par vienu no "skārletjohansoningistiem" ir ārkārtīgi vienkārši - vajag tikai sekot Holivudas skaistules Johansones piemēram un, izmantojot kādu no modernajām saziņas ierīcēm vai fotoaparātu, iemūžināt sevi kailu, ar muguru stāvot pret spoguli.

Ar šo hobiju aizrāvušies jau neskaitāmi cilvēki visā pasaulē, kuri gan atšķirībā no slavenās aktrises savus pašu uzņemtos kailfoto internetā izvietojuši brīvprātīgi.

Interesanti, ka vairums daiļā dzimuma pārstāves, kuras publicējušas savus foto, nav bijušas tik drosmīgas kā Johansone un pozējušas ar biksītēm, bet drosmes ziņā daiļā dzimuma pārstāves pārspējuši vīrieši, kuri nekautrējoties izrādījuši savas pēcpuses.

Tāpat, vēloties sekot slavenās aktrises piemēram, papildināti četrkājaino mīluļu albumi, kā arī tapušas fotogrāfijas ar rotaļlietām un pat krucifiksu, bet kāds īpaši māksliniecisks interneta lietotājs uzgleznojis savu vīziju par to, kā "skārletjohansoningu" varētu piekopt ASV prezidents Baraka Obama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!