Foto: Instagram.com/insta_paolina/

Pēc Itālijā svētdien notikušā referenduma, kurā tika noraidītas premjerministra Mateo Renzi rosinātās konstitucionālās reformas, valstsvīrs paziņoja par atkāpšanos no sava amata. Par to lielu prieku paudusi itāliešu modele un aktrise Paula Saulino (attēlā).

Neapolē dzimusī un šobrīd Losandželosā dzīvojošā 27 gadus vecā daiļava aktīvi rosās virtuālajā vidē. Referenduma gaidās viņa sarīkoja visai pikantu kampaņu – Paula savus sekotājus aicināja neatbalstīt Renzi rosinātās reformas, par to piesolot dažādus draiskus labumus.

Kampaņas ietvaros modele padalījusies ar vairākiem piedauzīgiem foto, kuros viņa iemūžināta kaila vai pavisam plikiņa. Savukārt savu publicēto bildīšu aprakstos viņa izteikusi dažādus divdomīgus un neķītrus piedāvājumus – sniegt seksuālu baudu un orālo seksu tiem, kuri neatbalstīs reformas.

Šonedēļ tapa zināms, ka Renzi ieceres nav guvušas nepieciešamo atbalstu. Modele sociālajos tīklos par referenduma rezultātiem paudusi lielu prieku, savukārt viņas sekotāji sākuši interesēties, kad tie saņems viņiem piesolītos neķītros labumus.

Draiskule pavēstījusi, ka savu vārdu turēs – Paula savā "Facebook" profilā publicējusi plakātu, kurā norādīts, ka janvārī viņa dosies tūrē pa dažādām Itālijas pilsētām, lai satiktos ar tiem uzticamajiem pielūdzējiem, kas sekojuši viņas kampaņas idejām.

Tiesa, modelei izdevies vienā piegājienā nošaut divus zaķus – viņa ne tikai iesaistījusies politiskajās aktivitātēs, bet arī pamanījusies izpelnīties mediju ievērību. Par viņu raksta tādi tabloīdi kā "The Sun", "Metro" un daudzi citi.

Paolina tifa Napoli tiè #paolina #PaolaSaulino #calcio #football #napoli #sscn #forzanapoli #iovotono #nice #cute #love #followme

A photo posted by PAOLA SAULINO 🍯😋🐷 (@insta_paolina) on Dec 2, 2016 at 8:56am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!