Foto: Privātais arhīvs
Spānijas pilsētā Gvardamarā izcelies nopietns skandāls – tur kāds vietējās kapsētas līdzstrādnieks (attēlā pa labi) uz laiku atstādināts no darba, jo viņš bija no kapa izracis pirms 23 gadiem apbedītu cilvēku un uzņēmis ar viņu selfiju.

Šķebinošā fotogrāfija ātri vien izplatījusies internetā, un ļaudis nebeidz vien brīnīties, par ko pārvērtusies slimīgā sērga vietā un nevietā uzņemt selfijus.

Kā vēsta izdevums The Local, līķi no kapa izrakt bija lūguši viņa radinieki, jo vēlējās to nedaudz pārvietot, lai viņam blakus vieta atrastos arī sievai, kura nomirusi pirms dažām dienām.

Kapracis pēc labākās sirdsapziņas šo darbiņu izpildījis, taču, kad ievērojis, cik labi ir saglabājies pirms 23 gadiem mirušais vīrietis, viņš par to pastāstījis nelaiķa radiniekiem.

Nopriecājušies par šo faktu, mirušā vīrieša radinieki izteica ģeniālu domu - nelaiķa brāļadēlam vajadzētu nofotografēties kopā ar līķi un viņu ekshumējušo kapraci.

Kāpēc radiniekiem bija nepieciešama šāda fotogrāfija, nav zināms, taču viņi šo fotogrāfiju izplatījuši ar WhatsApp aplikācijas starpniecību, bet vēlāk tā kļuvusi arī par virtuālās telpas sensāciju.

Pamanījis skandalozo fotogrāfiju internetā, kapsētas priekšnieks nogrēkojušos kapraci nekavējoties atstādinājis no darba, lai gan tas ir tikai uz lietas izmeklēšanas laiku.

Pats kapracis uzsver, ka nekādā gadījumā nav gribējis ņirgāties par aizgājušo, un kapsētas vadība ir tādās pašās domās. "Viņš šo dīvaino lūgumu izpildīt piekrita aiz savas sirds šķīstības," komentējis kapsētas priekšnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!