Foto: AP/Scanpix/LETA
Joprojām dedzīgi tiek trītas mēles par aizvadītās nedēļas izskaņā notikušajām Lielbritānijas prinča Harija un bijušās aktrises Meganas Mārklas kāzām. Karaliskās ģimenes fani izvētījuši ikkatru sīkumu, īpašu vērību pievēršot arī detaļām kāzu fotogrāfijās.

Karaļnams šonedēļ publiskoja trīs oficiālos kāzu foto, kas uzņemti Vindzoras pilī uzreiz pēc svinīgās ceremonijas. Vērīgākie momentuzņēmumos piefiksējuši kaut ko aizdomīgu.

Vienā no fotogrāfijām Harijs un Megana iemūžināti kopā ar bērniņiem, kuri līgavu pavadīja līdz altārim. Līgavas plīvuru turēja topošās sievas labākās draudzenes Džesikas Mulronijas dvīņu puikas. Tāpat līgavai kapelā sekoja vairākas meitenītes, tajā skaitā arī mazā princese Šarlote, kas nesa ziedu pušķīšus.

Vienai no meitenītēm – prinča Harija krustmeitai Florencei van Katsemai – kāzu oficiālajā foto rokās nav ziedu. Savukārt otrā bildē mazā Florence dala pušķi ar Džesikas Mulronijas meitu Aiviju, kura arī bija līgavas palīgu vidū.

Kā vēsta britu mediji, šis sīkums ļoti satraucis karaļnama fanus. Ļaudis sociālajos tīklos steiguši dalīties ar dažādām versijām par to, kur pazudis viens pušķis.

Izdevums "Mail Online" ziņo, ka izskaidrojums ir pavisam vienkāršs. Aivija jau kapelā iegāja bez ziediem rokās, jo viņai bija uzticēts atbildīgais uzdevums pie altāra paņemt līgavas pušķi un aiznest to malā, kamēr norisinājās laulību ceremonija.

Savukārt pēc ceremonijas pušķis atkal tika nodots Meganai, kas nozīmē, ka Aivijai atkal nācās palikt bez ziediem. Fotosesijā Aivijai savu pušķīti laipni atļāvusi paturēt Florence.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!