Foto: Privātais arhīvs
Krievijas pilsētas Permas Dzimtsarakstu nodaļas darbinieki reģistrējuši jaundzimušo vārdā Lucifers Kontantinovičs Meņšikovs (attēlā viņa vecāki), kurš dzimis šī gada 11. septembrī.

"Ja vārds nepatiks, 14 gadu vecumā varēs nomainīt. Taču tobrīd viņš jau apzināsies, kādas veselības problēmas var draudēt, ja tiek zaudēts tāds aizbildnis," sociālajos tīklos raksta zēna māte Natālija, kura publiskojusi arī dzimšanas apliecības kopiju.

Natālija uzsver, ka mazais Lucifers vairāk līdzinoties savam tēvam Konstantīnam, bet sākumā par viņa vārda izvēli tomēr bijušas domstarpības.

"Mēs ar vīru esam sātanisti. Es dēlu gribēju nosaukt par Lucianu, bet viņš - par Luciferu. Man bija ļoti smagas dzemdības, un es Luciferam apsolīju, ka, ja mazulis izdzīvos, tad mēs viņu nosauksim šajā vārdā," medijiem stāstījusi jaunā māmiņa.

Sniedzot interviju presei, Natālija stāsta, ka Luciferu neuzskata par ļaunumu, lai gan saprot, ka viņas dēla aizbildnis ir kritušais eņģelis. Savu bērnu viņa mīļi sauks par Ļuciku (Люцик).

"Zagsa" darbinieki esot centušies Lucifera vecākus pārliecināt, lai bērnam dod kādu tradicionālāku vārdu, tomēr laulātie palikuši pie sava.

Saskaņā ar Krievijas likumdošanu pirms 18 gadu vecuma sasniegšanas bērns savu vārdu oficiāli drīkst mainīt tikai un vienīgi ar abu vecāku piekrišanu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!