Foto: Publicitātes foto
Izdaudzinātās Kardašjanu ģimenes jaunākā pārstāve Kailija Džennera nesen laida pasaulē pirmdzimto meitu, un par godu šim īpašajam notikumam Krievijā radīts jauns manikīra dizains, kas ātri vien iemantojis gan apjūsmotājus, gan tādus, kas nepatikā novērsušies.

"Nail Sunny" tiek dēvēta par vienu no labākajām nagu kopšanas salonu ķēdēm visā plašajā Krievijā. Manikīra meistaru veikumus iespējams novērtēt "Instagram" foto blogā, kam ir vairāk nekā 1,5 miljoni sekotāju.

Salonā izveidotie nagu dizaini jau agrāk izpelnījušies sociālo tīklu lietotāju un ārzemju mediju ievērību. Tā, piemēram, nesen diskusijas raisīja manikīrs, kurā iestrādāts stienis un miniatūra striptīza dejotāja.

Savukārt par pēdējā laika lielāko sensāciju kļuvis dizains, kurā uz naga radīta imitācija par Kailijas Dženneras jaundzimušā pirmo foto. Tajā viņa iemūžinājusi savu pirkstu, kuru aptvērusi meitiņas Stormijas mazā rociņa.

Kā vēsta ārzemju mediji, kvalitatīva manikīra cienītāji nespēj vienoties – nagu dizains ar jaundzimušā rociņu ir ģeniāls mākslas šedevrs, vai tomēr briesmīgākais, kas jebkad redzēts.

Yay or Nay?

A post shared by #1 NailArt Chain In Russia💅🏻🇷🇺 (@nail_sunny) on Feb 21, 2018 at 7:24am PST

@kyliejenner 's and Stormi's Nails 😍😇

A post shared by #1 NailArt Chain In Russia💅🏻🇷🇺 (@nail_sunny) on Feb 17, 2018 at 9:21am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!