Kaķis, kurš pamielojies ar delikatesēm Vladivostokas lidostā, oficiāli uzņemts komunistiskās partijas rindās, un partijas biedri četrkājainajam cīnītājam pret buržujiem gatavi sagādāt patvērumu.

Šis kaķis kļuvis par vairāku sociālo tīklu varoni, bet tieši partijas Коммунисты Петербурга dalībnieki viņā saskatījuši vislielāko potenciālu.

"Rudais un ūsainais boļševiks ar četrām ķepām nolēmis dot triecienu buržuāzijai un sagraut tās plānus. Daudzus gadus klīstot pa lidostu, viņš vēroja, cik pieticīgi pārtiek paviljonu apkalpotāji un apkopēji. Bet te pēkšņi - lasis, vēžu, imperiālistu garneles," situāciju komentējis partijas CK sekretārs Sergejs Maļinkovičs.

Partijas biedri kaķi nolēmuši nosaukt par Vasīliju, lai godinātu Sarkanās armijas komandieri Vasīliju Čapajevu. Tiesa, vietējie iedzīvotāji sociālajos tīklos piedāvā arī citus variantus: Кусок, Косарь, Владжора, Анчоус, Хулигарх, Инфляцио un citus.

Kā vēsta Krievijas mediji, Vladivostokas iedzīvotāji kaķa meklējumos devušies 12. decembrī, taču dzīvnieku aizstāvji ir nobažījušies, ka dzīvnieks varētu kļūt par dīrātāju upuri.

Iepriekš tika vēstīts, ka rudais bezpajumtnieks iekļuvis veikala Рыбный островок vitrīnā, kur mielojies ar jūras delikatesēm, notiesājot un sabojājot produkciju 60 000 rubļu (aptuveni 874 eiro) apmērā.

Tiek vēstīts, ka visa produkcija no vitrīnas izņemta, bet ledusskapjos veikta dezinfekcija un sanitārā apstrāde. Pēc incidenta kaķis vairs nav redzēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!