Foto: Publicitātes foto
Mūsdienās arvien vairāk ļaužu savu otro pusīti meklē interneta vidē. Sociālie tīkli un iepazīšanās portāli sniedz iespēju ar pāris peles klikšķu palīdzību, iespējams, atrast savu lielo mūža mīlestību. Protams, tikai tādā gadījumā, ja tavs profila foto neaizbiedēs visus iespējamos kandidātus.

Nevienam nav noslēpums, ka Krievijā dzīvojošie ļaudis ir īpaši naski uz ērmīgu un uzjautrinošu bildīšu veidošanu. Visai pasaulei par prieku daži indivīdi nekautrējas savus jokainos foto izlikt arī publiskai apskatei.

Tādās draudzēšanās un iepazīšanās vietnēs kā Odnoklassniki.ru un Russiancupid.com daudzi lietotāji smagi nopūlējušies, lai izveidotu piemērotu profila bildīti. Tiesa, daži, iespējams, drusciņ pārcentušies ar savu domas lidojumu, pārkāpjot šauro robežu starp gaumi un pilnīgu vājprātu.

Izdevums Hint Fashion Magazine izveidojis apkopojumu ar Krievijas ļaužu pēdējās dekādes izcilākajiem foto šedevriem. Dažas galerijā iekļautās bildītes internetā klejojušas jau gadiem un likušas pasaulei smieties, līdz vēders sāk rauties krampjos.

Apkopojums kārtējo reizi ļauj pārliecināties par to, ka krievi ir viena no radošākajām un izdomas bagātākajām nācijām pasaulē. Daži, veidojot perfekto profila foto, gājuši "uz pilnu banku" - pozējuši ar ieročiem, cīsiņu virtenēm, ikriem, alkohola pudelēm un citiem vērtīgiem priekšmetiem, kas, iespējams, atspoguļo īpašnieka visdziļāko būtību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!